Зеленський висловився проти нерозмитнених автомобілів на єврономерах

0
159

Президент Володимир Зеленський запропонує продовжити мораторій на штраф за авто на єврономерах. Але потім зазначив, що всі українці повинні бути рівними і чому потрібно давати пільги тим, хто не захотів заробити і легалізувати свої автомобілі, як і інші.

“Я розумію, чому люди купували ці авто, і розумію, що не від легкого життя. Бідність. Їм дали можливість спокійно заплатити за розмитнення. Багато хто так і зробив. Кредит взяли. В борг взяли. Хто не зробив — то ось ще буде їздити на авто без нашої реєстрації. Так буде?

А те, що я машини купував і все платив. В чому справедливість? А мої рідні і друзі теж в салонах і на ринку купували і все платили. І в чому справедливість по відношенню до них?

Чому законослухняні в Україні завжди влітають на бабло, а ті, хто “йде” від закону, почуваються норм?

Я проти продовження мораторію на штрафи. Але згоден на іншу справедливість.

Знижуйте тарифи на ввезення авто, щоб вони не коштували в 2,5 рази дорожче, ніж в Європі. Тоді ок. Ці нехай їздять на відрах 10-річної давнини. А ми, хто платить все, і ті, хто перереєстрував машини, зможемо собі далі купляти авто за нормальною ціною.

Тоді всі будуть задоволені. Але домовимося. Всі живуть за законом. Або навіщо тоді закон?”— висловив свою думку президент.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!