В Україні помітили унікальний кросовер ЗАЗ Славута

0
10737
ЗАЗ Славута в кузові кросовер, фото з вільних джерел

В українських широтах можна зустріти найрізноманітніші і унікальні автомобілі, яким просто немає аналогів не те, що в країні, а й у всьому всесвіті.

На цей раз історія буде про такий досить популярний в Україні автомобіль, як ЗАЗ Славута, який власник вирішила трохи переробити, а ось те, що з цього вийшло, безумовно вас здивує.

Завдяки купі вільного часу, в Україні стало можливим знайти ЗАЗ кросовер, який судячи з якості збірки і підгонки, явно був зроблений своїми руками, та ще й з підручних засобів.

Основою для цього авто став легендарний ЗАЗ Славута, який свого часу прийшов на зміну знаменитої Таврії.

ЗАЗ Славута в кузові кросовер, фото з вільних джерел

Для того, щоб перетворити цей шедевр автопрому в кросовер довелося серйозно постаратися. По-перше, потрібно було подовжити саму базу автомобіль, оскільки не дивлячись на те, що Славута є седаном, автомобіль сам по собі досить короткий. Також було збільшено кліренс автомобіля, а його передок конструктор вирішив повністю створити з підручних засобів.

Судити зовнішність будь-якого автомобіля досить невдячне заняття, адже скільки людей, стільки й думок, незважаючи на це, можна впевнено сказати, що зовнішність класичної Славути змінилася до невпізнання і стала досить оригінальною, правда трохи дивною.

Так, як крім тюнінгу зовнішньої частини, більше ніяких деталей про це автомобілів знайти не вдалося. Було б дуже цікаво дізнатися, що у нього під капотом.

Варто зазначити, що свого часу, в Україні був помічений ЗАЗ Славута в кузові купе. При цьому переробка була виконана куди більш якісно, ​​ніж його побратим в кузові напів-джипа, напів-фургона.

Крім цього, можна помітити, що господар не просто заварив задні двері свого залізного коня, а підійшов до процесу досить серйозно. Так, господар подовжив передні двері свого автомобіля і вкоротив задню, що дуже добре помітно по автомобільним вікнам, які швидше за все робилися на замовлення. При цьому, варто зазначити, що зовнішній вигляд автомобіля виявився дуже навіть цікавим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!