В мережі з’явилися фото Москвича-412 у вигляді позашляховика

Час читання: < 1 хв.
0

В мережі з’явилися знімки унікального тюнінгованого «Москвіча-412», який тепер більше нагадує позашляховик. За словами творців транспортного засобу, вони вирішили зробити тюнінг автомобіля для підвищення прохідності і місткості.

Судячи по знімках, на транспортному засобі поміняли передню частину і підвіску. Кліренс при цьому збільшився до допустимого максимуму. Машина отримала повний привід, через що тепер може справлятися з бездоріжжям. Також власники транспортного засобу трохи змінили зовнішній вигляд передньої частини, зробивши оптику більш виразною, а бампер – округлим і опуклим.

«Москвич-412» в новій варіації також має в своєму розпорядженні металевий бампер, встановлений на торцях. Творці транспортного засобу в коментарях відзначили, що дані деталі були додані тільки для створення агресивного антуражу, не маючи ніякого цільового призначення.

Реклама

Машина після рестайлингу була пофарбована в чорний матовий колір. Багато користувачів соціальних помітили, що частина кузова в процесі переробки була запозичена у ВАЗ-2106. На думку коментаторів, такий транспортний засіб буде дуже актуально для жителів сільської місцевості.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!