Незвичайний пікап на основі «Мерседеса» виставили на продаж

0
7925

У Мережі на продаж виставили унікальний автомобіль – ним став пікап, який виконаний на базі «очкарика» Mercedes-Benz E-Class E320. Зараз автомобіль знаходиться в США в місті Сент-Луїс. Спочатку автомобіль був зібраний на заводі в 2000 році в кузові універсал. Фахівці з Karrosserie Binz дуже серйозно попрацювали над ним – тепер машина має кузов пікап з подвійною кабіною. При цьому довжина машини збільшилася на 736 мм і в ньому з’явилася вантажна платформа. На сьогоднішній день пробіг авто становить 33 796 км, що дуже небагато для 20-річної історії. Пікап оснащений стильними 18-дюймовими колісними дисками і шинами Michelin.

В оголошенні зазначено, що автомобіль знаходиться в прекрасному технічному стані. До зовнішнього вигляду претензій також немає – кузов та лакофарбове покриття мають відмінний вигляд. 

Під капотом Mercedes-Benz E-Class E320 знаходиться заводський 3,2-літровий двигун V6, який працює з 5-ступінчастою автоматичною трансмісією. Всі доробки обійшлися в 49 760 тис. доларів США, а повну вартість переробленого автомобіля власники оцінили в 69 500 доларів. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!