В Україні помітили Bentley Continental GT з ГБО (фото)

0
3795

В наш час ГБО доволі популярне серед українських автовласників. Його ставлять не лише на бюджетні ЗАЗи і ВАЗи, а й на дорогі авто – преміальні седани, позашляховики, купе і навіть спорткари.

В Україні, один із власників Bentley Continental GT 6.0 W12 Biturbo побажав, щоб його розкішна дводверка їздила на газі, і віддав машину на переоснащення одній із столичних фірм.

На Bentley встановили ГБО Optima Expert польського виробника Alex. Ключовою особливістю Континенталя стала посилена установка – машина отримала два редуктори, два блоки керування і незалежну магістраль підведення газу. Це було зроблено для того, щоб автомобіль не “просів” в продуктивності порівняно з попередніми показниками.

Після встановлення ГБО машину перевірили на динаміку. Виміри засвідчили, що на газі автомобіль прискорюється трохи повільніше, проте різниця ледь помітна. Так, якщо на бензині розгін до 100 км/год у Bentley Continrnatal GT становить 5,9 с, то з газом цей показник дорівнює 6,1 с. Позначку в 200 км/год «британець» долає за 22,2 і 22,9 с відповідно.

За словами власника авто, тепер поїздки обходитимуться йому майже удвічі дешевше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!