Lamborghini Huracan перетворився в 850-сильний гіперкар

0
372

Тюнінг-ательє TR3 Perfomance встановило на спорткар Lamborghini Huracan подвійне турбіро, завдяки якому потужність автомобіля збільшилася до 850 кінських сил. Така модифікація стала причиною подальших змін в дизайні машини.

Використання подвійного турбо призводить до значного перегріву гіперкара, внаслідок чого конструктори ательє вирішили оголити задню частину Lamborghini Huracan і розширити систему охолодження до переднього багажника. Таким чином, вільного простору в автомобілі стало ще менше. Відмова від бампера і кузова в задній частині авто став сміливим дизайнерським рішенням.

5,2-літровий 10-циліндровий двигун, котрий агрегує з 7-ступінчастою механічною трансмісією, має симетричними, обтічними формами, підкреслюючи простоту і мінімалізм ліній Lamborghini Huracan. Крім двигуна, TR3 Perfomance встановила на авто ковані композитні диски ADV5.2 M.V2 CS, що збільшують притискну силу машини.

Незважаючи на незвичайний зовнішній вигляд, гіперкаром можна користуватися не тільки на гоночних трасах, але також і на звичайних міських дорогах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!