Опубліковано перші шпигунські знімки Mercedes-AMG GT Coupe 2023 року

Фотошпигуни зробили перші знімки нового спортивного автомобіля Mercedes-AMG GT Coupe.

0
180

Серійне виробництво купе Mercedes-AMG GT завершилося ще наприкінці минулого року після майже 7-ми років на конвеєрі. Зазначимо, що складання авто було зупинено через те, що автовиробник представив SL нової генерації, який буде основою для купе AMG GT наступного покоління.

Тестовий автомобіль нещодавно був знятий на дорогах у засніженій Швеції. Кузов машини був покритий товстим шаром маскування, але можна побачити, що його частини пофарбовані в жовтий відтінок.

Швидше за все, перед нами не фінальна модифікація моделі, проте експерти припускають, що її екстер’єр схожий на актуальний SL. Крім того, AMG GT набуде більш агресивної зовнішністі, проте на жаль, більша частина візуальних змін захована під камуфляжем.

Ззаду спорткар буде схожий на SL, але швидше за все, авто придбає перероблений бампер та інший дифузор. AMG GT отримає більш чіткі та різкі форми кузова та агресивне обваження.

Поки що офіційних відомостей про нове AMG GT ще немає. Очікується, що новинка буде оснащуватися 4,0-літровим V8 потужністю 585 л.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!