На тестах помітили новий електрокар Audi Q4 E-tron (фото)

Дизайнери порталу Carscoops розробили рендери майбутнього електромобіля Audi Q4 E-tron. Відповідними зображеннями агентство поділилося в неділю, 27 грудня.

0
243

Серійна версія Q4 E-tron хоча в цілому буде нагадувати концепт, представлений на Женевському автосалоні в 2019 році, при цьому обзаведеться стандартними дверними ручками, бічними дзеркалами, фарами і колесами меншого діаметру. Новинку запропонують в 5-дверному виконанні і в кузові Sportback.

Лицьову частину прикрасить радіаторну решітку Singleframe, світлодіодні фари, великі штучні повітрозабірники і рельєфний капот. У свою чергу, зарядний порт буде перебувати на задньому крилі, а на кормі очікується поява світлодіодної смуги в стилі Audi A7. Говорячи про салон нової моделі, то тут повинні з’явитися віртуальна панель з проекційним екраном і 12,3-дюймовий дисплей мультимедійної системи. 

Q4 e-tron побудують на електрифікованій платформі MEB від концерну Volkswagen Group. Довжина електрокара становитиме 4,59 метра, а розмір колісної бази досягне 2,77 метра. Що стосується технічної частини серійної моделі, то вона поки не розкривається, при цьому прототип був оснащений двома електродвигунами загальною продуктивністю 301 к.с. Втім, електрокар отримає батарею об’ємом 82 кВт / год, що дозволить йому проїжджати на одному заряді до 450 км. Крім того, в розробці знаходиться і продуктивна RS-версія новинки.

4 e-tron повинен скласти конкуренцію таким машинам, як Tesla Model Y, BMW iX, Mercedes-Benz EQB, Volkswagen ID.4, Skoda Enyaq, Genesis JW, Nissan Ariya і Ford Mustang Mach-E. Щодо дати прем’єри новинки німецької марки, то її представлять громадськості на початку наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!