У Мережі показали шпигунські фото семимісного кросовера Hyundai Creta

0
175

Південнокорейський автовиробник продовжує дорожні випробування семимісну модифікацію кроссовера Hyundai Creta. Напередодні прототип майбутньої новинки, яка розробляється ексклюзивно для ринку Індії, помітили під час тестів на дорогах загального користування.

Як можна помітити зі шпигунських фото, трьохрядна Hyundai Creta буде помітно довша і вища стандартної моделі. Колісна база такого кросовера виросте мінімум на 30 міліметрів. Крім того, новинка отримає перероблену хромовані грати радіатора з іншим малюнком сітки, злегка змінений передній бампер і додаткове вікно збоку.

Лінійка моторів семиместной Hyundai Creta , швидше за все, дістанеться від стандартного кросовера. Нагадаємо, в Індії автомобіль продається з 1,5-літровим «атмосферником» потужністю 115 к.с., 115-сильним турбодизелем того ж обсягу і 1,4-літровим бензиновим турбомотором від  KIA Seltos . Перший двигун поєднується з 6-ступінчастою МКПП або варіатором, другий – з «механікою» або 6-ступінчастим “автоматом”, а третій – з тієї ж самої «механікою» або «роботом».

Старт продажів трехрядного Hyundai Creta в Індії запланований на перший квартал 2021 року. Ціни і комплектації будуть оголошені пізніше. На думку місцевих ЗМІ, 7-місний варіант кросовера оцінять мінімум в 1 320 000 рупій або 500 тис гривень за актуальним курсом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!