Kia Sportage нового покоління помічений на Нюрбургринзі

0
694

Корейський автовиробник вивів на Нюрбургрінг нове покоління кросовера.

В об’єктиви камер фотошпигунів попався кросовер Kia Sportage нового покоління, який на даний момент проходить випробування на Нюрбургринзі. Раніше автомобіль вже встиг засвітитися на корейських вулицях і тепер Sportage привезли в Європу для нової серії випробувань.

Кросовер поступово позбувається камуфляжу, проте його кузов все ще приховує маскувальна плівка. Фахівці припускають, що новинка першої приміряє новий корпоративний дизайн. Через нетипового оформлення передньої частини кузова в новому Sportage складно знайти зв’язок з поточним поколінням кросовера. Також автовиробник вирішив змінити форму бічного скла, яка була однією з відмінних рис моделей двох останніх поколінь. Незважаючи на ці нововведення загальна архітектура корми практично не змінилася.

Нове покоління Kia Sportage розділить платформу з кросовером Hyundai Tucson , який зовсім недавно змінив покоління. Найімовірніше кросовер запозичить у  Tucson , а ще в лінійці з’явиться заряджає гібрид.

Очікується, що прем’єра Kia Sportage п’ятої генерації відбудеться в квітні і спочатку продажі моделі стартують на корейському ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!