Оновлений Mercedes-Benz CLS виходить на український ринок

0
149

Офіційний дистриб’ютор німецької марки Mercedes-Benz в Україні корпорація УкрАВТО повідомляє про вихід на ринок модернізованої моделі CLS.

Оновлене чотиридверне купе Mercedes-Benz CLS отримало більш динамічний та спортивний силует. На серійній основі використовується екстер’єр AVANTGARDE. У передній частині кузова з’явилися нові решітки з вертикальними ламелями і спортивний бампер. Задній бампер отримав вставку у вигляді чорного дифузора та молдинг у сріблястому хромі. Легкосплавні колісні диски на 19 дюймів доступні у двох версіях: багатоспицеві або 5 подвійних спиць.

Салон купе став ще більш розкішним. CLS отримав кермо нового покоління в новому дизайні. Спиці керма виконані в чорному глянсовому кольорі із сріблястою хромованою рамкою. Інформаційно-розважальна система MBUX була суттєво покращена. На передній панелі розташовуються два екрани по 10,25 дюйми. Як оздоблення салону використана високоякісна шкіра та декоративне оздоблення.

Як опції можна замовити систему підтримки безпечної дистанції DISTRONIC та систему допомоги в кермі. Також за окрему плату можна замовити дисплеї на 12,3 дюйми.

Модельна лінійка поповнилася дизельним варіантом нового покоління з вбудованим стартер-генератором.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!