Оприлюднено ціни на новий кросовер Skoda виробництва в Україні

0
3218

Весною 2022 року в Україні з’явиться оновлений кросовер Skoda – модель Karoq: його випускатимуть на автозаводі “Єврокар”.

На офіційному сайті компанії Skoda було оголошено ціни на оновлений кросовер Karoq, який з кінця лютого почнуть збирати на заводі «Єврокар» на Закарпатті.

Так, Karoq 2022 року, на який вже почали приймати замовлення, відрізняється перетвореним дизайном грат радіатора, бамперів, оптики. Крім того, з нововведень – двоспицеве ​​кермо і віртуальна панель приладів. Кросовер пропонується з бензиновим турбомотором на 150 л. об’ємом 1,4 літра або – турбодизельним на 115 або 150 к.с. об’ємом 2,0 л.

Цікаво те, що у всіх версій моделі абсолютно різні типи коробок перемикання передач: бензиновий варіант з 8-ступінчастим автоматом, дизельний на 115 л.с – з 6-ступінчастою механікою, а на 150 л.с. – Робот DSG на 7 ступенів.

Ціна

Вартість кросовера стартує від 669 591 гривень. У базову комплектацію Active входять: світлодіодні фари, кондиціонер, круїз-контроль, датчик світла та парктронік.

Версія Ambition  стартує від 724 921 гривні: вона доповнена системою автоматичного гальмування, клімат-контролем, датчиком дощу, підігрівом сидінь.

А ось варіант Style у базовій комплектації покупцю коштуватиме 757 271 гривень. Він має безключовий доступ, Wi-Fi та камеру заднього виду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!