Опубліковано рейтинг найочікуваніших кросоверів в Україні у 2022 році

Фахівці видання UaMotors.com.ua склали рейтинг найочікуваніших моделей SUV-сегменту на українському ринку

0
2509

Відкриває список рестайлінговий кросовер Mazda CX-5 . Японська модель отримала перероблену зовнішність, покращену підвіску та сучасну автоматичну коробку передач. Поліпшилася шумоізоляція та якість обробки салону.

Найімовірніше, на нашому ринку модель пропонуватиметься з колишніми бензиновими двигунами об’ємом 2,0 і 2,5 літра потужністю 150 і 190 к.с. відповідно. Привід оновленої CX-5 буде виключно повний, навіть у базової версії.

Також незабаром в Україні з’явиться абсолютно новий Kia Sportage . Модель не схожа на попередника, а її відмінністю новинки став яскравий дизайн у стилі актуальних моделей корейської марки.

Залежно від ринку збуту, модель може оснащуватися 1,6-літровим бензиновим турбованим агрегатом потужністю 180 к.с. або 2,5-літровим атмосферним двигуном на 190 л. Крім того, буде доступний 2,0-літровий дизельний мотор на 185 к.с. Також існують гібридні силові установки, але в Україні вони навряд чи будуть популярними.

Трійку лідерів замикає Mitsubishi Outlander четвертої генерації. Кросовер може похвалитися повністю новою зовнішністю у фірмовому стилі Dynamic Shield з дворівневою оптикою та великою решіткою радіатора.

Під капотом може розташовуватися 2,5-літровий атмосферний агрегат потужністю 180 л. у поєднанні з варіатором Jatco. Пропонуватимуться версії з переднім або повним приводом. Крім того, в Японії пропонується гібридна установка на основі 2,4-літрового двигуна.

Не менш очікуваним є кросовер Nissan Qashqai третього покоління. Модель базується на архітектурі CMF-C і злегка додала в габаритах за всіма показниками, що позначиться на просторі всередині салону. Новинка виконана у сучасному стилі Nissan зі складною головною світлодіодною оптикою.

На європейському ринку пропонується гібридна версія на основі 1,3-літрового двигуна турбованого сумарною потужністю 140 або 157 к.с. На повнопривідних версіях з’явилася сучасна муфта, яка почала працювати вп’ятеро швидше, що добре позначиться під час їзди по слизьких поверхнях.

Замикає рейтинг Nissan X-Trail . Японський кросовер став виглядати набагато сучасніше за рахунок дворівневої оптики та масивної решітки радіатора. У салоні з’явилися великі дисплеї панелі приладів і мультимедійної системи.

Набір силових установок залежить від ринку збуту. У Європі акцент робиться на гібридну версію потужністю 157 к.с., в Китаї буде доступний 1,5-літровий 205-сильний турбований агрегат, а в США пропонується 2,5-літровий бензиновий атмосферний двигун на 185 к.с. Наразі немає точної інформації щодо тих комплектацій та силових установок, які будуть доступні для російських покупців після виходу новинок на ринок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!