Можна заправляти самостійно: винайдено новий спосіб заправки газових авто

0
402

Компанія Alliance AutoGas (AAG) отримала другий патент на технологію заливання зрідженого вуглеводневого газу (LPG) у паливний бак. Розробка дозволить заправляти газифіковані автомобілі LPG без застосування автогазового обладнання.

У баку автомобіля розташований паливний насос. З його допомогою регулюючі клапани забирають паливо віддаленого паливного клапана, а не з бака. Потім насос виштовхує скраплений газ із бака до двигуна. Звідти паливо знову йде в бак через клапан пристрою захисту від переповнення (OPD).

Така система дозволяє паливному насосу перекачувати LPG із зовнішньої ємності у власний об’єм замість того, щоб використовувати зовнішній насос, що дозує. Так водій може заправляти свій транспортний засіб зрідженим газом прямо із домашнього LPG-резервуару, використовуючи звичайне шлангове з’єднання.

Авторами технології стали Джессі Джонсон та Девід Кеннеді. Джонсон пропрацював 46 років і вийшов на пенсію у 2017 році на посаді віце-президента з продажу та маркетингу Blossman Gas. Кеннеді – це директор з автогазових розробок AAG. У складі команди вони вже давно працюють над різними технологіями у розвиток автогазової галузі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!