Tesla відкладе запуск пікапа Cybertruck

0
22

В ході презентації звіту про діяльність компанії за другий квартал 2021 року офіційні особи Tesla натякнули на можливість перенесення початку виробництва електричного пікапа Cybertruck на наступний рік. Як пише видання Electrek, розробка новинки ще не завершена. Крім цього, компанії Tesla належить вирішити труднощі з нестачею електронних компонентів.

На сьогоднішній момент Tesla зосереджена на процесі запуску конвеєрів на своїх підприємствах в техаському Остіні і німецькому Берліні. На цих заводах будуть випускати кросовери Model Y. Пікап Cybertruck також планували виробляти в Остіні, але представники компанії Tesla заявили, що Model Y вважається пріоритетним сектором. При цьому роботи з постановки пікапа на конвеєр почнуться тільки після старту збірки Model Y , а це станеться, за заявою представників Tesla , до кінця нинішнього року.

Таким чином, ринковий дебют нового Tesla Cybertruck відкладається на наступний рік. Крім цього, компанія Tesla зазначила, що новинка зараз знаходиться на стадії альфа-тестування, а до бета-тестування марка планує перейти в 4-му кварталі. Видання Electrek називає це ще одним аргументом на користь того, що випуск Cybertruck почнеться тільки в наступному році.

Крім усього іншого, на графік діяльності компанії Tesla впливає світова криза електронних компонентів, а також труднощі з поставками елементів для акумуляторів. Дану проблему потрібно вирішити для того, щоб вивести обсяги випуску пікапа Cyberturck на ринково значимий рівень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!