Hyundai в 2 рази скорочує кількість моделей з ДВЗ

0
37

Автовиробник Hyundai планує переполовинити у продажу кількість моделей, що працюють на викопному паливі. Замість цього компанія буде розвивати виробництво електромобілів.

Про це пише SCMP.

Представники компанії повідомили, що прискорюється впровадження екологічно чистих автомобілів з водневими паливними елементами або електродвигунами.

Джерела, близькі до південнокорейськогї марки, відзначають, що група зменшить кількість моделей двигунів внутрішнього згоряння в своїй лінійці, щоб вивільнити ресурси для інвестицій в електромобілі.

– Це важливий бізнес-крок, який в першу чергу дозволяє вивільнити ресурси Hyndai, щоб зосередитися на іншому: електродвигунах, батареях, паливних елементах, – сказав чоловік, знайомий зі станом справ, не вказавши тимчасових рамок для плану.

Представники автовиробника додають, що він націлений на поступове розширення пропозиції акумуляторних електромобілів на ключових ринках, таких як США, Європа і Китай, з метою повної електрифікації до 2040 року.

Hyundai Motor Group, в яку входять Hyundai Motor, Kia і Genesis, прагне продавати близько мільйона електромобілів на рік до 2025 року, щоб досягти 10-відсоткової частки на світовому ринку електромобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!