Volkswagen звинуватили в нечесній конкуренції

0
100

Передбачається, що Volkswagen Group нібито провела кампанію по «знищенню» боснійського постачальника Prevent Group, змовившись вивести його з ринку і очорнити в пресі.

Згідно з позовом, високопосадовці VW, в тому числі Ральф Брандштеттер, глава бренду VW, почали змову під кодовою назвою «Проект 1», щоб вивести Prevent Group з бізнесу.

Мета полягала в тому, щоб відправити «попередження іншим постачальникам про те, що станеться, якщо вони виступлять проти антиконкурентних умов і цін VW», – заявила боснійська компанія в скарзі, поданій в понеділок в федеральний суд Детройта.

За даними Prevent, колишній менеджер VW, який працював над проектом, злив в пресу записані на плівку розмови про те, як передати контракти компанії на автокрісла іншого постачальника. VW звернувся в прокуратуру з проханням розслідувати витік стрічок.

Керівники VW заявили, що справа «безпідставна».

«Ми вважаємо, що цей новий позов є лише останнім з серії тактик тиску в багаторічній суперечці, який пішов за великим судовим процесом в Німеччині, де Prevent Group неодноразово програвала в суді», – йдеться в заяві VW.

VW був змушений тимчасово призупинити виробництво на шести заводах в 2016 році, що торкнулося майже 28000 робочих, після того як дві німецькі дочірні компанії Prevent призупинили поставки запчастин в рамках суперечки з VW. Повідомляється, що компанії розрахувалися в тому ж році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.