Нове покоління Sandero буде крутим і сучасним

Створення нової генерації народної машини Logan увійшло в заключний етап, робочі концепти проходять дорожні тести, одного з них помітили в південній частині Іспанії.

0
389

Відхід від сугубою утилітарності в дизайні в сторону гармонійного поєднання практичності й естетичності, зазначений другий генерацією Logan / Sandero, буде продовженням третьої. Зображений концепт володіє округлими обрисами, об’ємними формами кузовних поверхонь, яка здіймається лінією нижньої кромки бічних вікон і нахиленою дверима багажного відділення.

У наявності схожість з призначеним для Західної Європи Clio, п’ята генерація якого запущена у виробництво в нинішньому році. Спорідненість двох хетчбеків ширше зовнішньої схожості, нові Logan Sandero побудують на спільній з Clio глобальної модульної платформи CMF-B. Про це інформує французьке агентство L’Argus.

Лінійка двигунів нових Dacia Logan / Sandero буде представлена 3- і 4-циліндровими бензиновими турбодвигунами об’ємом 0,9 і 1,2 літра.

Швидше за все, нові Logan / Sandero дебютують влітку наступного року. Їх виробництво буде налагоджено на підприємстві в Румунії. Renault Logan / Sandero для Росії, як зазвичай, будуть виробляти на заводі в Тольятті з затримкою на 2 роки від румунських. Тобто їх продажу на українському ринку імовірно почнуться в 2022 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!