У США зафіксовано зростання цін на нові моделі авто

Час читання: < 1 хв.
0
У США зафіксовано зростання цін на нові моделі авто

Ціни на нові автомобілі знову йдуть вгору: у квітні середня ціна угоди піднялася на 2,2% і склала $48,510 . У той же час знижки для покупців стали менш щедрими. Середня субсидія на покупку нового авто у квітні склала 6,3% від середньої ціни угоди, що нижче порівняно з 6,6% у березні.

Середня ціна нового автомобіля в масовому сегменті минулого місяця склала $44 989 , що вище в порівнянні з $44 078 у березні. Це збільшення переважно пов’язане зі зростанням цін на пікапи, середня ціна угоди для яких досягла $66 631 у квітні. Ціни на люксові автомобілі також збільшилися на 2,4% минулого місяця, і середня ціна угоди для такого автомобіля склала $64 076. Найбільше зростання середніх цін показали Tesla та Volvo. Середня ціна угоди для Tesla збільшилася на 5,7%, що не дивно, оскільки компанія підняла ціну на Model Y на 1000 доларів з 1 квітня.

У результаті середня вартість нового електромобіля Tesla зросла до $55 252. Однак ця цифра все ж таки на 8,5% нижча порівняно з минулим роком, що пояснюється ціновим тиском на електромобілі, викликаним уповільненням продажів, високими запасами і конкуренцією, що посилюється.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!