Ательє Pininfarina анонсувало майбутнє електромобілів концептом Pura Vision

0
200

Automobili Pininfarina представила зовсім нову концепцію дизайну під назвою Pura Vision , яка, як кажуть, запроваджує «новаторську нову еру електричної розкоші». Описаний так званий електричний позашляховик класу люкс (e-LUV), Pura Vision надихне наступне покоління чисто електричних автомобілів класу люкс від  Automobili Pininfarina .

Нове дизайнерське дослідження буде показане широкому загалу на виставці Monterey Car Week (17-20 серпня), де воно з’явиться разом з  Battista Edizione Nino Farina hyper GT і ще одним новим серійним автомобілем бренду.

Ви можете не усвідомлювати цього, дивлячись на фотографії, але  Pura Vision  – велика машина. Його довжина становить 5215 міліметрів, ширина 2147 мм (включаючи дзеркала) і висота 1641 мм.

Концепт поєднує в собі класичні пропорції та вишукані деталі, а низький капот та високі крила натхненні культовим Cisitalia 1947 року, першим автомобілем, що увійшов до колекції Музею сучасного мистецтва (MoMA) у Нью-Йорку.

“Набагато важливішим, ніж просто концепція, що передує одному з майбутніх автомобілів, Pura Vision є чіткою, сучасною філософією дизайну, натхненною багатою спадщиною Pininfarina і визначальною безпомилковий рецепт колекції прекрасних нових розкішних автомобілів”, – сказав Паоло Деллах, головний виконавчий директор Automobili Pinin .

Зовні автомобіль виділяється вузькими гратами радіатора, дверима без стійок, прихованими фарами, ультратонкими денними ходовими вогнями та ультратонкими горизонтальними світлодіодними ліхтарями.

Спортивний кузов пофарбований у колір Bianco Sestriere Gloss , в який контрастує з відкритими нижніми елементами з вуглецевого волокна і глянсовим чорним дахом, що ширяє.

Яскрава концепція Automobili Pininfarina також включає інноваційний панорамний дах з фіксованою центральною секцією «біскотто», освітленим кільцем світлодіодних блискавок. Ця секція з’єднує велике лобове скло із задніми дверима, а також підтримує великі вигнуті цілісні бічні вікна, які є частиною прорізів у дверях салону з кожного боку.

Передні двері відкидаються вперед, а задні двері вгору, і в поєднанні з відсутністю стійок вони забезпечують необмежений доступ до просторого салону з сидіннями 2+2.

Інтер’єр концепту Pura Vision є світлим, просторим і гостинним салоном. Він натхненний світом розкішних вітрильних яхт, з «плаваючими» передніми сидіннями, які підвішені, і центральною консоллю, що нагадує гик вітрила.

Велика панель приладів розширює лінії капота в салон і вміщує інтуїтивно зрозумілий центральний сенсорний екран, який при необхідності піднімається від консолі, вдосконалені цифрові прилади і проекційний дисплей – все це налаштовується водієм.

На жаль, Automobili Pininfarina не розкрила подробиць про повністю електричну силову установку концепту. Компанія заявила, що транспортні засоби, натхненні Pura Vision , будуть задумані, спроектовані та розроблені в Італії та будуть оснащені передовими технологіями, які вперше розроблені в Центрі цифрових інновацій компанії в Німеччині.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!