Hyundai показала електромобіль Seven із джойстиком замість керма

0
412

Hyundai показала концепт електромобіля Seven, як бачення майбутнього лінійки Ioniq у рамках виставки AutoMobility LA у Лос-Анджелесі. Очікується, що деякі опції Hyundai Seven з’являться у серійному авто Ioniq 7, випуск якого запланований на 2024 рік.

По кузову Hyundai Seven справжнісінький позашляховик. Що цікаво — між передніми та задніми дверима немає стійки, що розділяє. Задні двері відчиняються прямо як у деяких моделей Rolls-Royce.

Цікавою деталлю є крісла. Їх можна розмістити практично як завгодно. Виконані вони у вигляді глибоких крісел із підлокітниками. Ззаду розташовується справжнісінький диван. Всі елементи виконані з дерева та антибактеріальної тканини.

Компанія наголошує, що надихалася інтер’єром вітальні.

Керма в салоні немає, передбачається, що це буде повністю автономний електромобіль із просунутою системою автопілота. Єдине, що на капітанському сидінні буде висувний джойстик для керування деякими системами авто та мультимедіа.

Особливу увагу автори концепту приділили здоров’ю пасажирів. Інженери вигадали систему Hygiene Airflow System, яка відповідає за поділ потоків повітря всередині салону, щоб знизити ризик зараження коронавірусом. Подібні системи вже кілька років застосовують у літаках.

Коли людей всередині немає, простір дезінфікується за допомогою вбудованих ультрафіолетових ламп.

Для потреб пасажирів вбудований багатофункціональний графічний інтерфейс Smart Hub. Вбудований в панорамний дах OLED-дисплей може відображати різний контент, міні-холодильник і навіть спеціальний відсік, в якому пасажири можуть освіжити взуття під час поїздки.

Нагадаємо, що це концепт і навряд чи подібний автомобіль вийде у продаж. Однак мені здається, що багато хто б не відмовився від такого міні-будинку на колесах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!