У Мережі з’явилися зображення нового Toyota Land Cruiser Prado

0
1811

Компанія Toyota розробляє Land Cruiser Prado нового покоління, прем’єра позашляховика очікується якщо не в цьому, так в наступному році. Офіційних зображень майбутньої новинки поки немає, проте незалежний дизайнер порталу auto.mail.ru представив, як може виглядати ця модель.

Життєвий цикл Land Cruiser Prado четвертого покоління підходить до свого логічного завершення. І, мабуть, головна інтрига, яку породили з’явилися ще минулого літа чутки, чи залишиться модель рамної або ж вона приєднається до числа численних кросоверів.

В останньому випадку Land Cruiser Prado можуть побудувати на тій же платформі, що лежить в основі актуальних Camry , RAV4 , Highlander і Venza . Тоді автомобіль позбудеться не тільки звичною сталевий лонжеронной рами, але також «раздатки» з блокуванням диференціалів.

Якщо говорити про зовнішність, то очікується пощівльнювання решітки радіатора, поява нових повністю світлодіодних L-образних фар і переробленого переднього бампера. Тієї ж форми повинні бути і задні ліхтарі, що заходять на двері багажника.

Можна також очікувати появу коліс більшого діаметра і нового дизайну, а також відсилання в деталях до останніх кроссоверам і позашляховиків Toyota , таких як бічних дзеркал на ніжках і контрастною чорною даху.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!