Опубліковані перші знімки надпотужного гіперкара з Греції

Грецький автовиробник розробили гіперкар, який здатний розігнатися з місця до 100 км / год менш ніж за 2,0 секунди.

0
2633

Spyros Panopoulos Automotive опублікувала кілька фотознімків нової моделі – потужного гіперкара Chaos, під капотом якого грецький виробник встановив мотор V10 потужністю від 2000 до 3000 кінських сил.

Засновник і глава компанії Спірос Панопулос раніше побудував найпотужніший в історії Mitsubishi Lancer Evo, за продуктивність якого відповідає 2000-сильний двигун. Більш того, Панопулос є власником тюниг-ательє Extreme Tuners, що випускає деталі і компоненти для гоночних і люксових автомобілів. В даний час він представив власну новинку – гіперкар під назвою Chaos.

За харчування Chaos відповідає чотирьохлітровий двигун V10. Його бензинова модифікація гарантує близько 2000 кінських сил, в той час як варіант, який використовує біопаливо E85, збільшує потужність до колосальних 3000 кінських сил.

Обидві версії в якості трансмісії використовують 8-діапазонну коробку передач з подвійним зчепленням, яка транслює крутний момент на всі чотири колеса. За попередньою інформацією, останній розподіляється між передньою і задньою осями в співвідношенні 35% і 65% відповідно. Що стосується динамічних здібностей гіперкара, то свою «першу сотню» Chaos набирає менше ніж за дві секунди, і здатний розігнатися до максимальної швидкості, що перевищує позначку в 500 км / г.

Відмінною особливістю автомобіля стане його салон, в якому, як стверджують розробники, відсутні фізичні кнопки – всім функціоналом можна управляти за допомогою жестів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!