Volkswagen готує новий флагманський кросовер

У модельному ряду автомобіль буде на щабель вищим Teramont. На даному етапі можна ознайомитися з патентними зображеннями.

0
935

Німецький автогігант Volkswagen веде розробку нового повнорозмірного кросовера, який за габаритами повинен стати більше, ніж Teramont. На даний момент новинка ще не отримала серійного назви, а ось з патентними зображеннями вже можна ознайомитися – ними поділилося міністерство промисловості Китаю. По зображеннях видно, що автомобіль виконаний на основі концепт-кара SMV, який був представлений на автосалоні в Шанхаї в минулому році. Автомобіль отримає стильну радіаторну решітку і головну оптику на світлодіодах. На двері багажника розташований великий спойлер, а задні ліхтарі можливо будуть являти собою єдину конструкцію.

Якщо габарити новинки повторять концепт, то довжина нового SUV складе 5,1 метра при колісній базі в 3 м. Такі розміри дозволяють розраховувати на 3 ряди сидінь і 7 посадочних місць. 

У моторну гамму автомобіля повинні увійти три силові агрегати. Два з них мають об’ємом 2 літри з варіантами потужності в 186 або 220 к.с., а найпотужніший 2,5-літровий силовий агрегат здатний видавати 299 к.с. Працювати двигуни будуть в тандемі з фірмовим 7-діапазонним роботом DSG. Дебют автомобіля має відбутися вже навесні. Його виробництво буде налагоджено на заводі Volkswagen-FAW в Китаї, а продажі повинні початися до кінця 2020 року. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!