Nissan випустить особливі версії Micra, Qashqai і X-Trail

0
247

Японський автовиробник має намір випустити особливі версії своїх моделей.

Компанія Nissan випустить Micra, Qashqai і X-Trail у виконанні N-TEC Edition. У даній версії автомобілі отримають доопрацьований екстер’єр і нові опції. Зовнішність і салон моделей прикрасять чорні елементи, крім того, для моделей стануть доступні можливості Nissan Intelligent Mobility.

Qashqai N-TEC Edition обзаведеться доопрацьованою зовнішністю, яку прикрасять 19-дюймові легкосплавні диски чорного кольору, а також затемнена оптика. Інтер’єр буде оздоблений шкірою алькантара. Крім того, з’являться новітні системи ProPILOT і Intelligent Park Assist. У салоні буде встановлена інформаційно-розважальна система NissanConnect з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Покупці X-Trail N-TEC Edition зможуть вибрати між п’яти- і семимісним варіантом салону і передньо- та повнопривідною версією. Екстер’єр тут прикрашений колісними дисками на 18 дюймів, а передня частина обзавелася V-подібними ґратами радіатора з чорного хрому. На даху кросовера помітні чорні рейлінги, а також дзеркала аналогічного кольору. На порогах автомобіля встановлені захисні накладки з підсвічуванням і написом N-TEC. Для кросоверів оснащених АКПП передбачений ProPILOT і пакет Safety Shield від Nissan.

Компактний N-TEC – Micra також отримав чорну обробку та 17-дюймові лекгосплавні диски. У салоні автомобіля встановлять новітній комплекс NissanConnect з можливістю навігації і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Для забезпечення комфортного руху заднім ходом встановлені парктроніки. За безпеку відповідатиме система інтелектуального гальмування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!