Honda зробила кросовер WR-V спортивнішим

0
388

Honda WR-V, найменший член глобального портфеля позашляховиків автовиробника, отримав спеціальну версію на Міжнародному автосалоні Gaikindo Indonesia 2023 року. Шоу-кар, який є результатом співпраці Honda з тюнінговою фірмою під назвою The Elite Indonesia, змінює зовнішній вигляд позашляховика на суперміні з хот-хетчбеком завдяки ряду візуальних налаштувань.

Родзинкою є занижена підвіска з гвинтовою пружиною, а стійка ще більше посилюється темними 17-дюймовими легкосплавними дисками Work Emotion, взутими у ширші та низькопрофільні шини Michelin Primacy 4.

Модель заснована на комплектації RS, зберігши характерну червоно-чорну двоколірну обробку, хоча тут вона поєднується з більш агресивним обважуванням. До нього увійшли край на передньому бампері, бічні спідниці та задній дифузор, що ще більше наближає автомобіль до землі. Білі та сірі наклейки на профілі, збільшене заднє крило та подвійні вихлопні труби ззаду завершують трансформацію.

Незважаючи на химерний зовнішній вигляд, немає жодного слова про будь-які модифікації в технічній частині. Це, певно, означає, що позашляховик збереже стандартний атмосферний 1,5-літровий двигун i-VTEC потужністю 119 к.с. і 145 Нм крутного моменту – як і в BR-V.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!