Позашляховик Toyota Land Cruiser 400 може отримати водневий двигун: з’явилися перші подробиці

0
186

Все більше чуток і припущень виникає навколо нещодавно презентованого Toyota Land Cruiser Prado 250 . Причому це стосується як зовнішнього вигляду, так і оснащення. Щодо першого, то незалежні дизайнери вже представили кілька цікавих проектів, поділившись відповідними рендерами. Що ж до характеристик, то днями з’явилося припущення про появу Toyota Land Cruiser 400 2029 водневої установки.

З іншого боку, не виключаються варіанти присутності і гібридних технологій, у тому числі і гібрида, що підключається, а також електричного мотора. Презентація нового позашляховика очікується щонайменше через шість років, а то й ще пізніше, тому прогнозувати щось рано. Тим не менш, інформація, що з’явилася, заслуговує на увагу. Так, головний конструктор проекту Кейт Моріцу віддає перевагу паливним версіям, але через погано розвинену інфраструктуру цей варіант не скрізь прийнятний.

Щодо гібридних установок, то тут також є свої нюанси. Зокрема, актуальна архітектура їх не підтримує, тому потрібні будуть відповідні модернізації. Загалом найбільше голосів отримано від експертів за те, що позашляховик отримає стандартний гібрид (фото: Toyota).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!