У Мережі розповіли про електричного наступника Mercedes-Benz G-Class

Mercedes-Benz EQG 2025 року прямо дивиться в майбутнє електромобілів із запасом ходу понад 400 км.

0
236

Шанувальникам традиційних двигунів внутрішнього згоряння буде про що побурчати, коли компанія Mercedes-Benz електрифікує свій позашляховик G-класу в 2024 році і представить його як модель 2025 року. Виживання автомобіля залежатиме від його розвитку відповідно до сучасних технологій.

Концепт-кар Mercedes-Benz EQG показує, що серійна версія електричного позашляховика буде дуже схожа на актуальний G-клас , що працює на бензині. Це означає, що електрокар виглядатиме як «блискуча коробка на колесах» і повинен показувати себе гідно будь-якої місцевості.

Деталі про майбутнього електричного позашляховика Mercedes-Benz EQG залишаються обмеженими, проте вже зараз відомо, що перспективна новинка матиме компонування кузова на рамі з незалежною передньою підвіскою та задньою віссю.

Раннє відео тестового прототипу, що обертається навколо своєї центральної осі на бруді, говорить про те, що електродвигун буде рухати кожне колесо , що також має імітувати дію переднього, центрального і заднього блокованих диференціалів. Сукупна віддача електричної системи від 500 до 600 кінських сил є безпрограшною ставкою, поряд із запасом ходу щонайменше 400 км.

Що стосується інтер’єру, то великі екрани новітньої інформаційно-розважальної системи Mercedes , безперечно, домінуватимуть у п’ятимісному салоні EQG .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!