Найочікуваніші кросовери 2023 року – ТОП-10

Які авто вийдуть у 2023 році — найкращі кросовери та позашляховики, які незабаром з'являться в Україні

0
488

Майже через рік війни український ринок нових авто продовжує розвиватися. Попри падіння темпів продажу та купівельної спроможності загалом, дилери продовжують привозити в Україну новинки світового автопрому. Враховуючи рейтинг найпопулярніших нових авто в Україні за 2022 рік, у якому 10 позицій із 10 зайняли кросовери, Bigmir)Авто підготував добірку найочікуваніших кросоверів та позашляховиків, які мають вийти у 2023 році.

Найочікуваніші кросовери 2023 року в Україні

  • Peugeot 408

Одними з перших українських покупців порадують “французи”, які вже у 2023 році привезуть в Україну новенький Peugeot 408. Ця модель є фастбеком, ніж повноцінним кросовером, але враховуючи дорожній просвіт авто, його цілком можна віднести до когорти сучасних “паркетників”. Автомобіль отримає велику кількість опцій, новий “рубаний” стиль салону, який відмінно доповнює зухвалу і водночас витончену зовнішність авто. Силова установка доступна лише одна 1,6-літровим турбованим бензиновим двигуном на 215 к.с. із витратою 7 л/100 км. У рух все це призводить 8-ступінчаста автоматична коробка передач.

  • C5 Aircross Hybrid

Друга новинка від французів вже буде гібридом – модель C5 Aircross від Citroen. Ця модель не буде повною новинкою. Так, цей кросовер вже представлений в Україні, але лише з дизельними двигунами. Гібридна версія буде 1,6-літровим бензиновим ДВС на 180 к.с. та 110 сильний електромотор. Загальна віддача гібридної силової установки становитиме 225 к.с. і 360 Нм крутного моменту.

  • Opel Grandland

Ще один кросовер, який прибуде на український ринок уже до кінця 2023 року, постане перед українцями в оновленому дизайні. Автомобіль отримає незначне оновлення зовнішності та пару цікавих фішок у порівнянні з попереднім поколінням: матричні LED-фари, помічник аварійної зупинки та захисту від зіткнень, помічники їзди по трасі. На вибір будуть доступні бензиновий двигун на 165 к.с. або дизельний на 130 л.

  • Nissan Qashqai Hybrid

Вже в січні почалися продажі оновленої версії популярної моделі Nissan Qashqai. У новому поколінні авто, як і більшість його однокласників, отримає гібридну силову установку. Крім нової силової установки авто отримало повністю змінену зовнішність та перероблений салон з проекційним дисплеєм, цифровою панеллю приладів, бездротовою зарядкою та ще рядом цікавих опцій.

  • Nissan X-Trail

Другою новинкою від японського бренду стане рестайлінг моделі середньорозмірного кросовера X-trail. Як і його молодший брат Qashqai, автомобіль отримав оновлення зовнішнього дизайну відповідно до нових дизайнерських напрямків компанії. Відомо, що автомобіль також отримає силову гібридну установку. Ближче до другого півріччя Nissan також представить оновлений Juke та Leaf в Україні.

Які авто вийдуть у 2023 році

  • Skoda Kamiq

У 2023 році бренд Skoda проведе рестайлінг більшості автомобілів у лінійці і під цю програму потрапить модель Kamiq. Так, авто отримає нові бампери, оптику та деякі кузовні елементи відповідно до нових вимог дизайну марки. Очікується, що моторна гама кросовера не зміниться.

  • Toyota Corolla Cross

Порадують українців та японські кросовери. Так, у Toyota з’явиться нова модель, яка займе нішу між Yaris Cross та RAV4. Автомобіль комплектуватиметься 2-літровою бензиновою силовою установкою в парі з електромотором, що сумарно дасть автомобілю потужність 197 к.с. і витрата палива 6,3 літра. Все це працюватиме у парі з варіатором.

  • Lexus RX

Обновиться наступного року і люксовий середньорозмірний кросовер RX, для якого це вже п’яте покоління. Зовнішність та оптика автомобіля була якісно перероблена. Зміни зазнала і моторна гама, де тепер немає V6, але з’явилися три версії гібридних установок. У топовому виконанні авто зможе проїжджати до 60 км на електротязі.

  • Lexus RZ

Прийде цього року в Україну і один із перших електричних Lexus. Кросовер RZ є одноплатформенником з моделями Toyota bZ4X і Subaru Solterra. Автомобіль отримає дві версії з мотором на передній осі 204 к.с. і другу повнопривідну версію із двома моторами по 109 к.с. на кожній осі. Батарея на 90 кВт г дозволить проїжджати до 600 км на одній зарядці.

  • Nissan Ariya

Ще однією цікавою новинкою стане міні-кросовер від Nissan на електротязі. Зовні авто виконане у сучасній стилістиці бренду. А от якщо говорити про начинку, то на вибір покупця буде представлено одразу три версії. Два авто із заднім приводом матимуть потужність електродвигуна 218 та 242 к.с. відповідно, а повнопривідна версія отримає двигуна на 282 к.с. Пробіг у повнопривідної та молодшої задньопривідної версії складе 340 кілометрів, а у задньопривідного авто з батареєю на 87 кВтг буде можливість проїжджати до 500 км на одному заряді.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!