Авто

Топ-7 електромобілів із найбільшим запасом ходу

Share

Коли справа доходить до вибору моделі електромобіля, то немає важливішого параметра, ніж запас ходу.

Безумовно, комфорт, продуктивність та технології теж важливі, але головною характеристикою, як і раніше, залишаються кілометри, які електромобіль може проїхати на повному заряді батареї. Ми зібрали сім електромобілів-позашляховиків, з найбільшим запасом ходу.

7. Chevrolet Blazer EV

Chevrolet Blazer EV, як очікується, надійде у продаж наступного року. Його унікальність полягає у виборі варіантів приводу: він може бути з переднім, заднім чи повним приводом. Так ось, версія Blazer RS ​​із заднім приводом, позиціонується як чемпіон з дальності пробігу. Він становить 515 км на одній зарядці.

6. Ford F-150 Lightning

Місія Ford F-150 Lightning – бути універсальним транспортним засобом та пересувною електростанцією одночасно. Деякі моделі Lightning із батареєю збільшеної ємності (131 кВ/год) здатні проїхати до 515 кілометрів без підзарядки. Непогано для вантажівки, здатної буксирувати причіп вагою 4,5 тонни.

5. BMW iX xDrive 50

BMW iX – це дворядний позашляховик з унікальним стилем, який може бути представлений як у виконанні M60, так і у позашляховій версії xDrive50. Останній використовує повний привід і здатний проїхати на одній зарядці 521 кілометр .

4. Tesla Model Y AWD

Tesla домінує у нашому списку, одразу з двома моделями. Першим, що з’явився на ринку, став компактний кросовер Model Y. У версії Model Y AWD автомобіль здатний проїхати 531 кілометр , перш ніж йому доведеться підключатися до зарядки.

3. Tesla Model X AWD

Незважаючи на те, що версія Plaid потрапляє в усі заголовки, це найконсервативніша модель усієї лінійки Model X. Її відрізняє конфігурація з двома електродвигунами і пробіг в 560 кілометрів . Це не лише кросовер, з другим за величиною запасом ходу в нашому списку, а й найкращий EV із погляду загальносвітового рейтингу електромобілів.

2. GMG Hummer EV

Все, що стосується відродження марки Hummer викликає великий інтерес. Першою моделлю, яка скоро надійде у продаж, стане пікап Hummer EV. Його буде важко не помітити завдяки величезним розмірам та спорядженій масі понад 4 тонни. Потужність буде теж гігантською (до 1000 к. с.). За заявами GMC, менш заряджені версії пікапа будуть здатні проїхати на повній зарядці понад 560 кілометрів .

1. Rivian R1T

Першість у нашому списку займає ще один електричний пікап. Молода, але досить амбітна компанія Rivian, розпочала постачання першої моделі бренду – R1T, на початку року. Повідомляється, що при оснащенні максимальною акумуляторною батареєю дальність пробігу складе більше 640 кілометрів . Якщо врахувати середній пробіг 50 кілометрів на день, повної зарядки вам вистачить на дванадцять днів. Ну чи принаймні на десять, якщо додати дачу на вихідні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Volkswagen відмовляється від агресивного дизайну своїх автомобілів

Сучасні спортивні автомобілі часто мають агресивний вигляд: з сердитими фарами, великими решітками радіатора, спойлерами та…

29.09.2024

Власники нових Nissan Rogue скаржаться на неприємний запах у салоні

Третє покоління кросовера Nissan Rogue (американська версія X-Trail) стало значним кроком вперед у порівнянні з…

29.09.2024

Новий Lexus LFA представлять восени 2025 року

Перші чутки про плани Lexus випустити друге покоління LFA з'явилися ще у 2021 році, але…

29.09.2024

У США планують обмежити розміри позашляховиків і пікапів

Через новий закон у США можуть зникнути всі пікапи та позашляховики. Американський уряд вважає, що…

29.09.2024

Peugeot показав свій новий електромобіль напередодні презентації

Peugeot 408 отримає електричну версію, яку офіційно представлять 2 жовтня, а публічний дебют відбудеться на…

28.09.2024

Свіжі зображення та чутки про бюджетну модель Model 2

Ілон Маск натякав на бажання випустити доступний електромобіль Tesla, і чутки про Model 2 залишаються…

28.09.2024