Топ-7 електромобілів із найбільшим запасом ходу

Час читання: 2 хв.
0

Коли справа доходить до вибору моделі електромобіля, то немає важливішого параметра, ніж запас ходу.

Безумовно, комфорт, продуктивність та технології теж важливі, але головною характеристикою, як і раніше, залишаються кілометри, які електромобіль може проїхати на повному заряді батареї. Ми зібрали сім електромобілів-позашляховиків, з найбільшим запасом ходу.

7. Chevrolet Blazer EV

Chevrolet Blazer EV, як очікується, надійде у продаж наступного року. Його унікальність полягає у виборі варіантів приводу: він може бути з переднім, заднім чи повним приводом. Так ось, версія Blazer RS ​​із заднім приводом, позиціонується як чемпіон з дальності пробігу. Він становить 515 км на одній зарядці.

6. Ford F-150 Lightning

Місія Ford F-150 Lightning – бути універсальним транспортним засобом та пересувною електростанцією одночасно. Деякі моделі Lightning із батареєю збільшеної ємності (131 кВ/год) здатні проїхати до 515 кілометрів без підзарядки. Непогано для вантажівки, здатної буксирувати причіп вагою 4,5 тонни.

5. BMW iX xDrive 50

BMW iX – це дворядний позашляховик з унікальним стилем, який може бути представлений як у виконанні M60, так і у позашляховій версії xDrive50. Останній використовує повний привід і здатний проїхати на одній зарядці 521 кілометр .

4. Tesla Model Y AWD

Tesla домінує у нашому списку, одразу з двома моделями. Першим, що з’явився на ринку, став компактний кросовер Model Y. У версії Model Y AWD автомобіль здатний проїхати 531 кілометр , перш ніж йому доведеться підключатися до зарядки.

3. Tesla Model X AWD

Незважаючи на те, що версія Plaid потрапляє в усі заголовки, це найконсервативніша модель усієї лінійки Model X. Її відрізняє конфігурація з двома електродвигунами і пробіг в 560 кілометрів . Це не лише кросовер, з другим за величиною запасом ходу в нашому списку, а й найкращий EV із погляду загальносвітового рейтингу електромобілів.

2. GMG Hummer EV

Все, що стосується відродження марки Hummer викликає великий інтерес. Першою моделлю, яка скоро надійде у продаж, стане пікап Hummer EV. Його буде важко не помітити завдяки величезним розмірам та спорядженій масі понад 4 тонни. Потужність буде теж гігантською (до 1000 к. с.). За заявами GMC, менш заряджені версії пікапа будуть здатні проїхати на повній зарядці понад 560 кілометрів .

1. Rivian R1T

Першість у нашому списку займає ще один електричний пікап. Молода, але досить амбітна компанія Rivian, розпочала постачання першої моделі бренду – R1T, на початку року. Повідомляється, що при оснащенні максимальною акумуляторною батареєю дальність пробігу складе більше 640 кілометрів . Якщо врахувати середній пробіг 50 кілометрів на день, повної зарядки вам вистачить на дванадцять днів. Ну чи принаймні на десять, якщо додати дачу на вихідні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!