Представлений електричний кросовер Mitsubishi Airtreck

Час читання: 2 хв.
0

Mitsubishi представила Airtrek у вигляді однойменного концепту ще у квітні на автосалоні в Шанхаї, а тепер представляє серійну версію на автосалоні в Гуанчжоу. Якщо назва здається знайомою, то є дуже вагома причина, оскільки оригінальний Outlander кілька років продавався в Японії під тією ж назвою. Зараз він повертається, але в Китаї як новий електромобіль, створений спільним підприємством GAC Mitsubishi Motors.

Airtrek 2022 – являє собою кросовер з роздільними фарами зі світлодіодними денними ходовими вогнями, розташованими в самому верху бампера, тоді як основна група фар встановлена ​​внизу у формі цифри «7». Стилістика моделі відповідає всім останнім новинкам марки та надає компактному кросоверу яскраву зовнішність. Химерні фари обрамляють закриті грати радіатора з шестикутними виїмками на трьох сірих смугах. Придивіться і ви помітите, що передня камера встановлена ​​прямо під логотипом, а внизу на бампері встановлений великий радарний датчик.

Реклама

Збоку в очі кидаються двоколірні колісні диски і чорний дах, що доповнює основний білий колір кузова. Цікаво, що Mitsubishi Airtrek 2022 має висувні дверні ручки і має досить великий значок «EV» на дверях. Пластикове облицювання колісних арок підкреслює риси кросовера, а дах може похвалитися люком, оскільки на знімках продемонстровано топове виконання.

На кормі задні ліхтарі нагадують нам Skoda Karoq і ідея Mitubishi, ймовірно, імітувала форму фар. Логотип «EV» знову з’являється на задніх дверях, де до нього приєднуються марка та модель, написані китайською мовою. Сіра обробка передньої решітки радіатора продовжується в задній частині пластикової окантовки бампера, де з кожного боку встановлені по три покладені один на одного відбивачі.

Інтер’єр досить простий тому, більшість елементів управління замінено великим сенсорним екраном. Також була встановлена ​​велика цифрова панель приладів і технологія доповненої реальності для навігаційної системи.

Поговоримо про специфікації. У прес-релізі Mitsubishi не вистачає деталей, але на китайському сайті вказано, що кросовер з нульовим рівнем викидів має довжину 4630 мм, ширину 1920 мм і висоту 1728 мм, а колісна база становить 2830 мм. Airtrek важить 1900 кілограмів та оснащений акумуляторною батареєю ємністю 69,9 кВт/год, якою вистачає на 520 кілометрів шляху. Місцеві ЗМІ повідомляють, що потужність електродвигуна становить 181 кінську силу.

Mitsubishi Airtrek 2022 року надійде у продаж у Народній Республіці наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!