Названо 10 найкращих гібридних автомобілів для міста

0
76

Автомобільні експерти склали рейтинг найкращих «гібридів». Про це повідомляє портал « AutoExpress ».

Такі машини підходять для мешканців міста та для тих, хто їздить на невеликі відстані.

Mercedes C 300 e

Чисто електричний запас ходу гібрида майже 100 км, що є найкращою характеристикою в представницькому класі. Крім того, швидкісна зарядка на 55 кВт дозволяє заповнити 100% заряду лише за півгодини.

Toyota Yaris

Виробник упевнений, що автомобіль може їздити електрикою приблизно 80% часу в міських поїздках, а його швидкість перевищує 120 км/год.

Renault Captur

Останній Captur став вищим, довшим і ширшим у порівнянні зі старою моделлю, що робить його кращим сімейним міні-кросовером. Гібридна модель, що підключається, є лідером класу і доступна тільки в більш дорогих комплектаціях S Edition і RS Line.

Toyota Corolla

Хетчбек британського виробництва пропонується у варіантах об’ємом 1,8 та 2,0 літра, які автоматично перемикаються між двома джерелами живлення та використовують бензиновий двигун для зарядки акумулятора.

Toyota Prius

Акумулятор ємністю 8,8 кВт·год заряджається приблизно чотири години від побутової розетки або дві з половиною години від настінної розетки. Експерти відзначають, що складана підвіска робить швидкісне керування більш комфортним та впевненим.

Skoda Octavia iV

Skoda заявляє, що запас ходу електрикою становить близько 55 кілометрів. Машина оснащена 1,4-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом і невеликим електродвигуном, що разом розвиває 201 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість перевищує 210 км/год, що дуже солідним показником.

BMW X5 45e

Незважаючи на те, що X5 є великим позашляховиком, батарея на 24 кВтг вражає запасом ходу чистою електрикою, що досягає 87 кілометрів. Електромотор працює у парі з 3,0-літровим шестициліндровим бензиновим двигуном, разом із яким розвиває 389 к.с. і 600 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість автомобіля перевищує 230 км/год.

Mercedes E 300 e / de

Гібрид, що підключається, може похвалитися вражаючою економією палива і забезпечує м’яке комфортне водіння. Як недолік, експерти зазначають, що акумулятор незручно встановлений усередині багажника, що позбавляє його 120 літрів корисного об’єму.

BMW 330e

Модель має 2,0-літровий бензиновий двигун та електродвигун. Потужність складає 249 к.с. – тимчасово підвищено до 288 л. у спортивному режимі – з моментом, що крутить, 420 Нм, і все це подається через відмінну восьмиступінчасту автоматичну коробку передач.

Kia Niro

Сімейний позашляховик оснащений 1,6-літровим бензиновим двигуном і електродвигуном, що разом виробляє досить скромні 139 к.с. При цьому він економічний та надійний автомобіль, який витримує випробування часом та маленькими дітьми.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!