Представлений Nissan Note в новій версії

Старт продажів нового Nissan Note Aura на ринку Японії намічений на осінь поточного року.

0
120

У хетчбека Nissan Note , який оновив покоління восени 2020 року, з’явилася преміальна версія. Формально вона іменується як Nissan Note Aura, але маркетологи її посилено дистанціюють від базового автомобіля: великий шильдик «Aura» виставлений напоказ, а на сайті компанії Nissan подібна пятідверка існує в окремому розділі.

Візуальний образ у новій модифікації збережений, але версія Aura все ж має оригінальні бампери, інші грати радіатора, фари, а також задні ліхтарі. Уже «в базі» у Nissan Note Aura є адаптивне головне світло і 17-дюймові легкосплавні колісні диски. Двоколірний кузов можна замовити і для стандартної моделі Note , але у виконання Aura є свої поєднання відтінків.

Салон Nissan Note Aura прикрасили вставками «під дерево», а на дверях знаходяться тканинні вставки «під твід». Стандартні сидіння в автомобілі – з комбінованою оббивкою, за доплату можна придбати «шкіру». Початкова комплектація по насиченості обладнанням відповідає топ-виконання звичайного Note . Посилено шумоізоляція даху і дверей, а в передніх дверях Nissan Note Aura встановили ще й скла збільшеної товщини.

Аудіосистема Bose є вже в базовій комплектації новинки. А в якості опції пропонується акустика Bose Personal Plus , головна особливість якої – це пара динаміків в торцях підголівника переднього пасажира.

Як і базова модель Note , версія Aura має гібридну силову установку e-Power , в якій бензиновий двигун 1.2 (82 к.с.) працює тільки в режимі генератора і не пов’язаний з колесами. Пересувається хетчбек на електротязі, причому для виконання Aura віддача переднього електромотора зросла з 116 к.с. і 280 Нм до 136 к.с. і 300 Нм. Задній електродвигун у повнопривідних версій той же, він розвиває 68 к.с. і 100 Нм. Старт продажів Nissan Note Aura на японському ринку намічено на осінь.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!