У Ford з’явиться міні електропікап

0
81

У минулому році глава компанії Ford Джим Фарлі пообіцяв випустити доступні електромобілі. Тут фордівці підуть декількома шляхами. Наприклад, у 2022-му вийде перший Ford на фольксвагеновской платформі MEB, – повідомляє « Іnfocar ».

За неофіційними даними, це буде компактний кросовер. Але публіка запитує керівництво фірми щодо пікапа. У відповідь на запити менеджер з комунікацій Майк Левін опублікував твіт з фотографією. На ній видно контур явно невеликого пікапа з плоскою батареєю під підлогою.

Левін не розкрив, на яку модель натякає. Чи то на самостійну, то чи на електричну версію нового Рейнджера або Маверік.

Таємничий пікап може бути цікавий тим, кому F-150 Lightning завеликий і дорогий навіть в початковій комерційної версії Pro ($ 39 974).

Гіпотеза про чисто електричної варіації моделі Ford Maverick зустрічається найбільш часто, хоча модель може бути не пов’язана з жодною з наявних у Форда зараз. Так чи інакше, але машина повинна стартувати з цінником до $ 30 000, з огляду на її положення нижче, ніж F-150 Lightning. 

Якщо «блакитний овал» виконає задумане, то виявиться у вигідному положенні на американському ринку, де конкуренти, що випускають електричні пікапи, зосередили зусилля у верхніх сегментах (як за розмірами машин, так і за цінами). Прямих конкурентів у доступного Форда буде небагато. Наприклад, якщо втілиться задум з пікапом Fisker Alaska.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!