Новий Kia Sportage в стилі Sorento представили в Китаї

0
178

Як пише видання AutoHome, новинка дебютувала на автосалоні в Гуанчжоу.

Новий Kia Sportage буде продаватися в Китаї. На місцевому ринку він отримав приставку в назві – Ace. Так, новий Sportage Ace обзавівся брутальною зовнішністю, включаючи масивну радіаторну решітку, модернізовану головну оптику і передній бампер з розвиненими повітрозабірниками.

У задній частині новинки з’явилися світлодіодні ліхтарі з вертикальними елементами в стилістиці представленого кроссовера Kia Sorento. Також на кормі автомобіля встановили трапецієподібні наконечники вихлопної системи і імітацію дифузора.

За інформацією видання AutoHome, новий Kia Sportage Ace обзавівся новим шасі, завдяки чому збільшився в габаритах. Так, довжина кросовера виросла на 70 мм до 4530 мм при розмірі колісної бази в 2640 мм. Салон новинки виробник не показала, як і не назвав технічні характеристики нового Sportage Ace для Китаю.

За попередніми даними, в оснащенні новинки може виявитися 1,5-літровий наддувний мотор, який видає 200 к.с. Також кросовер отримає фірмовий комплекс водійських асистентів Drive Wise . Глобальна модель Kia Sportage буде відрізнятися від китайської специфікації Sportage Ace.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!