Опублікували знімки відродженого позашляховика Ford Bronco Sport

0
511

В мережі опублікували фотографії серійного позашляховика Ford Bronco Sport, прем’єра якого повинна відбутися найближчим часом. Дизайн екстер’єру майбутньої новинки, за якою закріпилася назва «молодший Bronco», нагадує актуальний Land Rover Defender. У позашляховиків – схоже оформлення світлодіодною оптикою, незграбні форми, такі ж пропорції і лінія скління.

Прототип Bronco Sport, який потрапив в об’єктив шпигунської фотокамери, має двоколірне забарвлення кузова, чорні бампери, товста окантовка по периметру із пластику й колеса з високим профілем. Судячи з форм-фактором, кліренсом та брутальним дизайном з короткими звісами, навіть «молодший» Bronco буде відрізнятися хорошою прохідністю.

Новий Ford Bronco побудований на рамі від пікапа Ranger, а його «молодша» версія Bronco Sport буде базуватися, швидше за все, на архітектурі кросовера Escape . Моделі будуть пропонуватися з 3- і 5-дверному кузовом, причому для «старшого» позашляховика заявлена знімна дах і двері.

За попередніми даними, «молодший» Bronco Sport буде приводиться в рух 3- і 4-циліндровими турбомоторами EcoBoost від моделі Escape, віддача яких становить від 180 до 250 к.с. «Старший» Bronco оснастять, швидше за все, 271-сильним агрегатом від пікапа Ranger, який буде працювати спільно з 10-ступінчастою АКПП.

Ford Bronco нової генерації повинен дебютувати до кінця поточного місяця, «молодша» модифікація буде представлена публіці трохи пізніше. Незважаючи на більш пізню прем’єру, версія Bronco Sport вийде на ринок раніше – вже в кінці 2020 року, тоді як «старша» модель з’явиться в продажу тільки на початку наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!