Показали абсолютно новий Nissan Patrol: базова версія з «атмосферником»

Час читання: < 1 хв.
0

Абсолютно новий Nissan Patrol: базова версія з атмосферним двигуном. На офіційному сайті в ОАЕ з’явилися фото та характеристики найпростішої моделі в кузові Y63. Ця версія Patrol доступна не всім, але коштує дешевше: лише 240 тисяч дирхамів (близько 65 тисяч доларів). Під капотом – 3,8-літровий V6 без турбонаддуву, який розвиває 316 кінських сил і 386 Нм крутного моменту, в парі з 9-ступінчастим автоматом та повним приводом з понижувальною передачею.

Новий Nissan Patrol дебютував минулого тижня, але компанія акцентувала увагу на топових комплектаціях і 3,5-літровому турбованому V6. Однак базова версія також заслуговує на увагу: вона оснащена 18-дюймовими дисками, шинами з високим профілем, чорним тканинним салоном, а шкірою обшите лише кермо.

Реклама

Незважаючи на базову комплектацію, автомобіль отримав світлодіодні фари, мультимедійну систему з двома 12,3-дюймовими екранами, тризонний клімат-контроль, круїз-контроль, передні сидіння з електрорегулюваннями, три ряди сидінь, аудіосистему з шістьма динаміками, блокування заднього диференціала, парктроніки по колу, а також передні та бічні подушки безпеки, шторки і колінний аірбег.

Атмосферний Patrol буде доступний лише в країнах Перської затоки. Продажі на Близькому Сході стартують 1 листопада, цей регіон є пріоритетним. Найдорожча версія позашляховика коштуватиме близько 400 тисяч дирхамів (109 тисяч доларів). До речі, у цьому регіоні досі продають класичний Nissan Patrol Safari попереднього покоління.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!