Audi повертає кросовер Q3 з новою спецверсією (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Audi повертає кросовер Q3 з новою спецверсією (фото)

Два роки тому Audi відновила виробництво моделі Q3 на заводі Volkswagen у Сан-Жозе-дус-Піньяїс, Бразилія. На честь першого року відновлення випустили спеціальну серію Anniversary Edition в обмеженій кількості 100 автомобілів. Тепер Audi представляє нову топову версію Performance Black Plus для Q3.

Модель Performance Black Plus вже доступна в дилерських центрах Audi в Бразилії. Вартість стандартної версії стартує від 358 990 бразильських реалів, а версія Sportback — від 378 990 реалів. Це на 2000 реалів більше, ніж у попередньої версії Performance Black.

Окрім нової версії Performance Black Plus, у лінійці Q3 є також:

  • Q3 Prestige 2.0 TFSI Tiptronic quattro
  • Q3 Performance 2.0 TFSI Tiptronic quattro
  • Q3 Sportback Performance 2.0 TFSI Tiptronic quattro

Performance Black Plus отримала ряд оновлень, зокрема чорний глянцевий декор, чорні логотипи та написи на кузові. Бампери S Line пофарбовані в колір кузова, а 20-дюймові колеса Audi Sport підкреслені виділеними арками. Решітка радіатора має агресивніший вигляд. Салон доступний у чорному та сірому кольорах шкіряних сидінь з логотипом S Line та настроювальним підсвічуванням.

Маркус Куаресма, менеджер з бізнес-стратегії Audi do Brasil, зазначив, що Performance Black Plus є наступником популярної серії Anniversary Edition і розроблена для клієнтів, які цінують технології, комфорт і стиль.

Audi Q3 та Q3 Sportback оснащені 2.0-літровим турбованим двигуном потужністю 231 к.с., восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу quattro. Розгін до 100 км/год займає 7 секунд, максимальна швидкість — 240 км/год.

Стандартне оснащення включає Audi Drive Select з шістьма режимами водіння, електронну систему стабілізації, двозонний клімат-контроль, мультифункціональне кермо, адаптивний круїз-контроль з функцією Stop&Go, систему попередження про вихід зі смуги, панорамний люк, цифрову панель приладів з 10,2-дюймовим TFT екраном та мультимедійну систему з 8,8-дюймовим сенсорним екраном, яка підтримує Apple CarPlay та Android Auto.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!