Нова проблема в Hyundai Santa Fe з дизайном Land Rover знижує інтерес покупців

Час читання: < 1 хв.
0
Нова проблема в Hyundai Santa Fe з дизайном Land Rover знижує інтерес покупців

Новий Hyundai Santa Fe, який дебютував у середині минулого року, здивував багатьох своїм незвичайним дизайном, що нагадує Land Rover Defender з деяких ракурсів. Нетиповий екстер’єр одразу знайшов багато шанувальників, але одна механічна проблема заважає цьому кросоверу стати бестселером.

За інформацією порталу Motorbiscuit, у новому Santa Fe виявилася несподівана проблема, яка викликає занепокоєння як у власників, так і у механіків, що займаються обслуговуванням цих автомобілів. Проблема пов’язана з трансмісією.

Машина оснащена роботизованою коробкою передач із двома зчепленнями, яка останнім часом отримує чимало скарг. У новому Santa Fe преселективний робот працює у зв’язці з 2,5-літровим мотором T-GDI на 281 кінську силу. Власники автомобілів повідомляють про різні несправності під час перемикання передач, які найчастіше трапляються під час руху під ухилом.

Крім того, на профільних форумах є багато повідомлень про витоки трансмісійної рідини у новому поколінні Santa Fe, що призводить до відмови коробок передач.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!