Компанія Xiaomi помилилася у своїх заявах про новий SU7

Час читання: 2 хв.
0
Компанія Xiaomi помилилася у своїх заявах про новий SU7

Минуло майже два місяці з моменту запуску Xiaomi SU7, але цей автомобіль та засновник Xiaomi Auto Лей Цзюнь продовжують щодня потрапляти до заголовків новин. Автомобіль став однією з головних подій року в китайській автомобільній індустрії. У цьому він викликає як позитивні, і негативні відгуки. Один із останніх інцидентів пов’язаний із непорозумінням слів Лей Цзюня про тестування у прямому ефірі.

18 травня у прямому ефірі Лей Цзюнь згадав цифри від 150 000 до 200 000 кілометрів та повний життєвий цикл. Деякі користувачі інтернету неправильно витлумачили це, вирішивши, що повний життєвий цикл Xiaomi SU7 становить лише близько 200 000 км.

Після цього Xiaomi надала роз’яснення. Виявилося, що компанія проводить тестування на вищому рівні, порівняно з галузевими стандартами. Xiaomi стверджує, що кількість тестових автомобілів SU7 у 10 разів перевищує середній показник по галузі, а пробіг тестових автомобілів приблизно вдвічі-втричі вищий.

Реклама

Xiaomi Auto заявляє, що гасло “десятиразові інвестиції, серйозне створення хорошого автомобіля” не є марними словами. Крім стандартних тестових автомобілів, Xiaomi запустила у тестування сотню екземплярів SU7, виготовлених за стандартами масового виробництва. Зазвичай, тестові автомобілі виготовляються в малих партіях перед початком серійного виробництва.

Наразі деякі з цих автомобілів наблизилися до пробігу 200 000 км. Це необхідно для перевірки нових функцій та забезпечення більш стабільної інтеграції програмного та апаратного забезпечення. Xiaomi стверджує, що продовження масштабних дорожніх випробувань після запуску автомобіля – дуже рідкісне явище у галузі.

Xiaomi SU7 пройшов 5,4 мільйона кілометрів тестування до офіційного запуску, і до 19 травня цей показник досяг майже 7 мільйонів кілометрів, але компанія має намір досягти цифри 11 мільйонів кілометрів. Xiaomi заявляє, що щодня працює над створенням автомобіля, який перевершує галузеві стандарти, і наполягає на повній перевірці нових функцій, щоб після випуску автомобіль ставав ще кращим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!