Названо повнорозмірний позашляховик, якому під силу проїхати понад 1,5 мільйона кілометрів

0
1431

Незважаючи на те, що регулярний догляд, технічне обслуговування та манера водіння впливають на довговічність машини, правда полягає в тому, що кожен автомобіль має свій ресурс, після якого він з великою ймовірністю вийде з ладу.

Портал Hot Cars проаналізував максимально зареєстровані в США пробіги серед вживаних машин, виявивши найдовговічніший автомобіль в сегменті повнорозмірних позашляховиків. 

Несподівано для багатьох їм виявився корпоративний двоюрідний брат позашляховика Chevrolet Silverado, а якщо бути точніше, то всюдихід GMC Yukon. Машина 2024 року має високий рейтинг надійності від JDPower в 80 балів зі 100, що забезпечує їй друге місце в категорії великих позашляховиків. 

Але набагато промовистішим є інша статистика, що ставить GMC Yukon на перший рядок у списку повнорозмірних SUV. 

За інформацією агентства «Cars», що збирає інформацію про офіційно зареєстровані пробіги всіх машин у США, Північною Америкою сьогодні їздить GMC Yukon (2019 року випуску), якому вдалося подолати позначку пробігу 999 тисяч 999 миль або 1,6 мільйона кілометрів. Це найвищий наїжджений кілометраж у сегменті.

Нагадаємо, GMC Yukon сьогодні продають не лише за океаном, а й у Росії. Паралельно імпортовані до нас позашляховики (2024 випуску) коштують від 12 мільйонів 900 тисяч рублів до 23 мільйонів рублів залежно від версії та ціноутворення, визначеного тим чи іншим дилером. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!