Три екрани та довга база: представлений новий Volkswagen Tiguan

0
356

Прес-служба філії FAW-Volkswagen поділилася офіційними знімками версії для КНР та показала журналістам усі комплектації моделі. Новий Tiguan отримає два префікси: L та Pro. Перший вкаже на збільшену на 11 сантиметрів відстань між осями, другий на зміну покоління, адже «звичайний» Volkswagen Tiguan L у Китаї у відставку не збирається!

Зовні китайський Volkswagen Tiguan L Pro в цілому повторює «глобальну» модель, якщо залишити за дужками розтягнуту колісну базу і трохи збільшену задню звис. Однак повної уніфікації не трапилося: трохи інакше оформлено аеродинамічний обвіс, хоча різниця у штрихах. А ось у салоні відмінностей більше: ключове нововведення – 11,6-дюймовий тачскрин перед переднім пасажиром.

На окремому екрані можна дивитися кіно або грати у відеоігри, але в іншому інформаційно-розважальний комплекс китайської версії повторює європейську топ-версію. Поки що обіцяно три комплектації, і оснащення багате: мультиконтурні крісла з десятидіапазонним масажем, панорамний дах, проекційний екран, матричні світлодіодні фари, адаптивний круїз-контроль з автогальмуванням та контролем смуги.

Оскільки китайський Volkswagen Tiguan L Pro буває лише п’ятимісним, ззаду дуже просторо, а об’єм багажника – значний 471 літр. Малолітражних моторів у Піднебесній поки не буде: лише перевірений 2,0-літровий агрегат у варіантах форсування (186 сил, 320 Нм) або (220 сил та 350 Нм). Коробка передач – 7-ступінчастий “робот”, повний привід покладений лише найпотужнішому і найдорожчому варіанту.

Ціни нового Volkswagen Tiguan L Pro оголосять на Пекінському автосалоні, але вже зрозуміло: кросовер виявиться дорожчим за 220 тисяч юанів (30 тисяч доларів). У майбутньому у «китайця» напевно з’являться доступніші версії, а також гібридні варіанти з необхідністю підзарядки від розетки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!