В Україні помітили один з тисячі випущених лімітованих Mercedes-AMG

0
319

Mercedes-AMG G63 Grand Edition, доступний за ціною 250 000 доларів, може похвалитися вишуканим золотистим екстер’єром і виготовленим на замовлення оздобленням інтер’єру, що робить його справді видатним автомобілем.

Під його капотом розташований потужний 585-сильний двигун V8, що забезпечує захоплюючу динаміку на кожному кроці.

Нещодавно винятковий Mercedes G-Class 2023 року випуску, частина ексклюзивної лімітованої серії Grand Edition, був зафіксований на камеру в Києві.

Цей чудовий “Гелендваген” був представлений на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, привертаючи увагу своїм неперевершеним дизайном та майстерністю виконання.

Обмежена лише 1000 одиниць по всьому світу, серія Grand Edition Mercedes G-Class стартувала за базовою ціною 250 000 доларів США. Цей варіант, заснований на високопродуктивній ДНК Mercedes-AMG G63, випромінює розкіш і потужність в рівній мірі.

Mercedes-AMG G63 Grand Edition вирізняється своїми вражаючими 22-дюймовими колісними дисками і розкішними золотими акцентами, що прикрашають його екстер’єр. Гладке матове чорне покриття в поєднанні з золотистою графікою вздовж боковин підкреслює його владну присутність, яку ще більше підкреслюють спеціальні логотипи AMG.

Зайдіть до салону, і вас огорне розкіш: чорна шкіра наппа, вигадливо прошита золотистою ниткою, прикрашає сидіння та поверхні, доповнені розкішними акцентами з вуглецевого волокна та алькантари. Пам’ятна табличка прикрашає приладову панель, підкреслюючи ексклюзивність цього лімітованого шедевра.

Під витонченим зовнішнім виглядом і розкішним інтер’єром ховається потужний двигун. Як і його стандартний аналог, Mercedes-AMG G63 Grand Edition приводиться в рух грізним 4,0-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом, що генерує 585 кінських сил.

З розгоном від 0 до 100 км/год, що досягається всього за 4,5 секунди, і максимальною швидкістю 240 км/год, цей Grand Edition дарує захоплюючі враження від водіння, які відповідають його неперевершеній розкоші та стилю.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!