Авто

Названо чудові гібридні автомобілі, яких більше немає у продажу

Share

Гібридні автомобілі, як і раніше, залишаються в строю як один з видів електрифікованої техніки. Втім, компаніям із тих чи інших причин часом доводиться відмовлятися від деяких таких моделей.

Найбільші втрати в гібридному сегменті позначили іспанські журналісти з порталу «Periodismodelmotor», склавши ТОП-6 з таких машин.

Ford Mondeo

Седан, що виділявся відмінним комфортом та економічністю з погляду витрати палива. У нього не бракувало потужності і 187 кінських сил було достатньо для того, щоб упоратися з будь-яким контекстом, що зустрівся на шляху. Такі автомобілі зараз ще можна знайти на «вторинці», але коштують вони недешево.

Renault Scenic

Автомобіль, що став одним із першопрохідників у своїй категорії. Мінівен отримав приставку Hybrid Assist і відрізнявся наявністю електричної системи на 48 В, що відповідала за підтримку двигуна внутрішнього згоряння.

Дизельний блок мав потужність 110 кінських сил і демонстрував справді відмінну витрату. Але успіху здобути такому Scenic не вдалося і його зняли з виробництва. 

Honda CR-Z

Чи здатний спорткар бути гібридом? Дещо більше десяти років тому одна японська компанія вирішила, що з естетичної точки зору це можливо. 

Невеликий, але ефективний автомобіль з гібридною трансмісією та маркуванням ECO випередив свій час, але зрештою залишив модельний ряд Honda.

DS 5

Автомобіль, який зарекомендував себе як чудовий французький преміум. Гібридна система у ньому складалася з дизельного блоку, що працює в парі з електромотором. І була дуже ефективною, дозволяючи повнопривідній машині демонструвати витрату палива 3,8-літра на 100 км, а також видавати до 200 кінських сил потужності.

Honda Insight

Хетчбек, що зовні нагадував Toyota Prius, був одним з головних конкурентів цього знаменитого гібрида. Тим не менш, цій моделі “Хонди” виявилося набагато важче закріпитися на ринку навіть незважаючи на свою не найвищу ціну за мірками сегмента, а також відмінну надійність.

Однією з причин такого розкладу міг бути дефіцит потужності, адже гібридна силова установка Insight видавала лише 88 к.с.

Suzuki Baleno

Замкнув список відмінних гібридних автомобілів, яких зараз уже немає у продажу, хетчбек B-сегменту від Suzuki. Машині не вдалося нав’язати боротьбу грандам у своєму класі, але вдалося досягти успіху як мінімум у середній витраті палива, що становила близько 4-літрів на 100 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Bentley переходить на еко-режим: новий гібридний кабріолет виїхав на дороги

Напередодні нового 2025 модельного року Bentley підготувала справжній подарунок для поціновувачів розкішних автомобілів. Новий кабріолет…

09.05.2024

Експерт перерахував основні помилки водіїв, які призводять до поломки кондиціонера в автомобілі

Навіть незважаючи на те, що кондиціонери масово застосовуються в сучасних автомобілях, ряд водіїв не беруть…

09.05.2024

Нові Volkswagen Golf, Passat та Tiguan не відмовляться від ДВЗ і зможуть проїжджати більше чистою електрикою

Генеральний директор Volkswagen Томас Шефер нещодавно заявив, що попит на електромобілі увійшов у "фазу стагнації"…

09.05.2024

Відроджений Mitsubishi Pajero обіцяє виявитися кращим, ніж Land Cruiser

Mitsubishi зняла позашляховик Pajero з конвеєра у 2021 році, припускаючи, що його наступника не вироблятимуть.…

09.05.2024

Нове покоління Mazda CX-5 хочуть зробити гібридом

Mazda розширює свій преміальний модельний ряд, але не має наміру відмовлятися від свого світового бестселера,…

09.05.2024

Першими електромобілями BMW Neue Klasse будуть кросовер та седан розміром з 3 Series

Однією з перших двох моделей наступного покоління електромобілів BMW, які отримали назву "Neue Klasse" на…

08.05.2024