Кросовер Honda HR-V не отримав радикальних змін

0
251
Кросовер Honda HR-V не отримав радикальних змін

Honda представила оновлення для свого популярного кросовера HR-V, який в Японії відомий як Vezel. Після кількох років перебування на ринку поточної моделі компанія вирішила освіжити дизайн, хоча й без глибоких інгрідієнтних змін.

Нова версія HR-V отримала оновлену передню частину зі зміненою решіткою радіатора, що робить зовнішність автомобіля більш незграбною. На додаток до цього, нижня частина переднього бампера тепер прикрашена новою сіткою повітрозабірника. Задня частина автомобіля також зазнала незначних змін: ліхтарі тепер мають інше компонування і доповнені горизонтальними світлодіодними сегментами.

В інтер’єрі зміни торкнулися декоративного елемента навколо центрального тунелю, що дало змогу збільшити розмір нижнього відсіку для зберігання під панеллю управління клімат-контролем. Крім того, гібридна силова установка HR-V e:HEV отримала програмні оновлення, спрямовані на зниження шуму і поліпшення відгуку на натискання педалі газу.

Поки що невідомо, коли Honda планує внести подібні оновлення в європейську версію HR-V. Але вже зрозуміло, що компанія прагне поліпшити свої автомобілі, роблячи акцент на деталях, які роблять водіння ще приємнішим і комфортнішим для водіїв і пасажирів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!