Головна Авто Кросовер Volkswagen T-Cross оновився у 2024 році

Кросовер Volkswagen T-Cross оновився у 2024 році

0
464

З моменту свого дебюту компактний кросовер T-Cross досяг високих продажів у Туреччині та Європі, і тепер, завдяки оновленню, став ще більш технологічним та комфортабельним. Модель доповнилася покращеним стандартним обладнанням та безліччю інших удосконалень.

T-Cross, який подолав глобальний рубіж у 300 тисяч продажів на рік, тепер постає перед нами з більш різкими лініями дизайну та оновленими LED фарами. Volkswagen підкреслює підвищення якості використовуваних матеріалів в інтер’єрі та покращення в мультимедійній системі.

T-Cross пропонується у трьох комплектаціях: Life, Style та R-Line, з турбонаддувним трициліндровим 1.0 TSI двигуном, який у порівнянні з конкурентами працює більш ефективно. Автомобіль, що розвиває потужність 115 л. та крутний момент 200 Нм, у поєднанні з DSG трансмісією забезпечує комфортний досвід водіння.

T-Cross стандартно оснащений 8-дюймовим екраном мультимедійної системи та цифровою панеллю приладів того ж розміру, а також пропонує системи допомоги водінню IQ.DRIVE, включаючи помічник утримання в смузі, помічник контролю дистанції, систему динамічного розпізнавання дорожніх знаків та просунуту систему визначення втоми водія на всіх рівнях обладнання.

Серед компактних SUV T-Cross виділяється одним із найпростіших салонів та характерними змінами у зовнішньому дизайні. На задній частині замість дизайну стоп-сигналів у формі букви “Е” тепер використовуються елементи у формі “X”.

Збоку помітно витончення чорних смуг на нижній частині дверей та збереження выштамповки на рівні дверних ручок. У передній частині автомобіля квадратний дизайн протитуманних фар змінився на трикутні рамки, а товста чорна лінія, що з’єднує фари і надавала автомобілю грубуватий вигляд, була прибрана.

Комплектації Style і R-Line комплектуються фарами IQ.LIGHT LED matrix, а «Преміум LED пакет» включає LED смугу на радіаторній решітці від фар до логотипу VW, вертикальні LED денні ходові вогні і задні анімаційні 3D гальмівні вогні.

Новий T-Cross з’явиться у шоурумах Volkswagen з кінця лютого 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.