У Мережі показали, як може виглядати новий купе-кросовер Renault

0
566

Румунський автовиробник Dacia, що входить до складу Renault, нещодавно розкрив новий стратегічний план, у рамках якого збирається випустити на світові ринки низку нових моделей. Серед них мають виявитися седан та універсал .

Крім того, не виключений варіант з новим кросовером, що має купеподібний силует. Як може виглядати такий автомобіль, напередодні показав незалежний дизайнер з Бразилії Клебер Сілва.

Представлений на рендерах кросовер має ім’я C-Neo. Саме так називають весь свій план з випуску майбутніх автомобілів у Dacia.


На думку автомобільного художника з Латинської Америки, потенційно можливий «паркетник» Renault/Dacia може успадкувати ДНК як наступного Duster, так і кросовера Bigster, що готується до виходу в серію.

Зовні C-Neo має високі шанси запозичити багато деталей у нещодавно представленого крос-купе Rafale, а також добре відомого вседорожника Arkana.


У результаті новий кросовер з купеподібним силуетом може обзавестися динамічним візуальним виглядом, ставши «молодіжною» заміною кросоверів Duster і Bigster, що готуються до виходу.


Жодних подробиць про технічну частину C-Neo не наводиться, оскільки поки що проект не знаходиться навіть на папері. Тим не менш, якщо йому дадуть «зелене світло», то новому крос-купе Renault/Dacia дістанеться сучасна модульна архітектура CMF-B, яка в перспективі ляже в основу всіх бюджетних моделей румунського суббренду.

Але навіть якщо такий кросовер з’явиться на світ, це станеться ще нескоро. Першими на ринок вийдуть нові седан та універсал Dacia, які зараз носять заводські позначення B1320 та K1320 відповідно. Їхня прем’єра відбудеться 2026 року. Отже, якщо кросовер і піде, то вже після них, тобто не раніше 2027 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!