Назвали способи продовжити термін служби автомобіля

0
743

Фахівці назвали основні кроки, що дозволяють зберегти автомобіль якомога довше в справному стані.

Для початку, як би це не звучало дивно, треба розпланувати свій щоденний маршрут. Якщо ви кожен день їдете по дорозі з дуже поганим покриттям, це може серйозно позначитися на вашому автомобілі: зламані пружини, погнуті колісні диски і потенційно пошкоджені шини – все це може привести до серйозних наслідків.

У вас, ймовірно, є безліч друзів, які відмовляються включати кондиціонер, тому що «це збільшує витрату палива». Сучасні системи кондиціонування повітря дуже ефективні, і, не включаючи їх з місяця в місяць, ви наносите незліченний збиток ущільнень та інших компонентів, тому коли ви, нарешті, скористаєтеся ним, можливо, станеться витік охолоджуючої рідини, і в кінцевому підсумку це буде коштувати вам набагато більше, ніж ви зекономили на паливі.

Якщо вам потрібно знизити швидкість, обов’язково використовуйте гальмування двигуном, але використовуйте і гальма, щоб скинути велику частину швидкості.

Постійне утримання ноги на педалі зчеплення призводить до його швидкого зносу.
Часті короткі поїздки можуть привести до поломки деяких агрегатів автомобіля, а довгі простої призводять до несправностей, пересихання ущільнень, патрубків.

Незалежно від того, дизельний у вас автомобіль або бензиновий, час від часу варто їздити на підвищених обертах, що допомагає знизити кількість відкладень на клапанах і стінках циліндрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!