Назвали п’ять найчастіших помилок при покупці нового автомобіля

0
741

Фахівці вирішили допомогти громадянам придбати новий автомобіль і не зробити помилок. Першою порадою експертів стала рекомендація покупки машини у офіційного дилера. Так звані «сірі» автосалони запросто можуть бути фірмами-одноденками, які попросять з клієнта передоплату, а через деякий час зникнуть, або оформлять кредит під дуже високі відсотки.

Ще одною порадою, пов’язаних, скоріше з неофіційними дилерами, стало уважне вивчення документів, які клієнт підписує. Наприклад, в договорі може не обумовлюватися кінцева сума угоди або терміни поставки автомобіля в салон. Ще однією хитрістю дилерів в умовах збільшеного дефіциту автомобілів – це терміни доставки необхідного клієнту автомобіля. В такому випадку продавець спробує продати покупцеві автомобіль, який є в наявності, але з встановленими на нього «допами» у вигляді сигналізації або обважування.

Також експерти рекомендують торгуватися з автосалоном. Не секрет, що в ціну машини входить не тільки сам автомобіль і оплата витрат дилера, а й усі можливі і неможливі ризики. З цієї причини, клієнт має право торгуватися при покупці – по крайній мірі, завжди є шанс отримати кілька «допів» за ту суму, на яку покупець розраховував спочатку. Нарешті, під час видачі машини слід уважно оглянути кузов на наявність пошкоджень, які могли виникнути при транспортуванні. У разі якщо клієнт виявить будь-які дефекти, він може відмовитися від укладення угоди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!